1. Φωτογράφιση Ξενοδοχείων και Τουριστικών Καταλυμάτων

Μεταξύ άλλων, αναδεικνύουμε τα δωμάτια, τις εγκαταστάσεις, το εξωτερικό του καταλύματος και τον περιβάλλοντα χώρο. Επίσης, φωτογραφίζουμε τις υπηρεσίες οι οποίες είναι εξίσου σημαντικές για την εικόνα ενός ξενοδοχείου.

2. Φωτογράφιση Εσωτερικών Χώρων

Παρέχουμε υπηρεσίες φωτογράφισης για τους εσωτερικούς χώρους των κτηρίων που σας ενδιαφέρουν, δίνοντας έμφαση στο να τους παρουσιάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με το κατάλληλο staging.

3. Αρχιτεκτονική Φωτογραφία

Ειδικευόμαστε στην αρχιτεκτονική φωτογραφία εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Κύριο μέλημά μας, μέσα από τις υπηρεσίες που παρέχουμε, είναι η παρουσίαση των κτηρίων με κάθε εντυπωσιακή τους λεπτομέρεια

4. Residential Photography

Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι πολύ σημαντική για επαγγελματίες του χώρου του real estate. Η επαγγελματική παρουσίαση των δυνατών στοιχείων ενός χώρου είναι κομβική για την προσέλκυση περισσότερων δυνητικών αγοραστών.

5. Φωτογράφιση Κατασκευών και Βιομηχανικών Χώρων

Φωτογραφίζουμε τη διαδικασία κατασκευής ενός κτηρίου, ώστε να παρουσιάσουμε κατάλληλα τη δουλειά σας, αλλά και τους βιομηχανικούς χώρους που θέλετε να προωθήσετε.

6. Φωτογράφιση Επαγγελματικών Χώρων και Καταστημάτων

Μέσω αυτών των φωτογραφιών φροντίζουμε να παρουσιάσουμε μια ολοκληρωμένη, επαγγελματική εικόνα για την επιχείρησή σας στους πελάτες σας, συμβάλλοντας και στην προώθησή της.

7. Φωτογράφιση Πολυτελών Κατοικιών και Βιλών

Το κλειδί εδώ είναι η πολυτέλεια. Συνδυάζοντας τη φωτογραφία εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, αλλά και το lifestyle photography επιχειρούμε να παρουσιάσουμε μια ολόκληρη εμπειρία και όχι μόνο τους χώρους των βιλών.

8. Lifestyle photography

Πείτε την ιστορία σας μέσα από το lifestyle photography. Με τις φωτογραφίες μας δημιουργούμε μια εμπειρία και έναν τρόπο ζωής που το κοινό μπορεί να θαυμάσει και να οραματιστεί.

9. Εμπορική Φωτογραφία

Φωτογραφίζουμε τα προϊόντα σας με τρόπο που να τα αναδεικνύει, φροντίζοντας οι εικόνες να συμβαδίζουν με το brand σας.

10. Φωτογράφιση Εστιατορίων και Food Photography

Πραγματοποιούμε φωτογραφίσεις των χώρων των εστιατορίων σας, αλλά και του φαγητού που προσφέρετε, ώστε να διαφημίσετε αποτελεσματικά τις υπηρεσίες και την επιχείρησή σας.

11. Πανοραμικές Φωτογραφίσεις

Αναλαμβάνουμε να πραγματοποιήσουμε πανοραμικές φωτογραφίσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, αναδεικνύοντας πλήρως την έκταση και τις λεπτομέρειές τους.

12. Αεροφωτογράφιση και Εναέρια Βιντεοσκόπηση Ακινήτων, Τουριστικών Καταλυμάτων, Τουριστικών Προορισμών, Σκαφών, Κτηρίων

Φωτογραφίζουμε και βιντεοσκοπούμε τους χώρους σας από ψηλά προκειμένου να παρουσιάσουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα για αυτούς. Παράλληλα, στοχεύουμε στο να τους καταστήσουμε αναγνωρίσιμους, κάνοντάς τους να ξεχωρίζουν.

13. Φωτογράφιση Τουριστικών Προορισμών και Φωτογραφία Τοπίου

Αναλαμβάνουμε να φωτογραφίσουμε τους προορισμούς που σας ενδιαφέρουν. Σημαντικά αξιοθέατα, τοπία, κτήρια και συνολικά τα στοιχεία που συνθέτουν ένα μέρος, είναι πράγματα στα οποία δίνουμε μεγάλη βάση.

14. Φωτογράφιση Σκαφών Αναψυχής (Γιοτ, ιστιοπλοϊκών κ.τ.λ.)

Φωτογραφίζουμε μεθοδικά τόσο το εξωτερικό, όσο και τους εσωτερικούς χώρους του σκάφους, δίνοντας βάση στο ίδιο το πλοίο, αλλά και στην εμπειρία που θα έχουν οι ταξιδιώτες σε αυτό.

15. Virtual Staging ακινήτων (Residential & Commercial Properties)

Παρέχουμε υπηρεσίες virtual staging στους χώρους σας, προσφέροντάς σας άμεσα πολλές διαφορετικές επιλογές για την αποτελεσματική παρουσίασή τους.

16. Σχέδια Κατόψεων (Floor Plans)

Απλά, γρήγορα και εξαιρετικά αποτελεσματικα.
Γρήγορες και ακριβείς κατόψεις που αναδεικνύουν τη ροή μεταξύ των δωματίων και βελτιώνουν την αναπαράσταση των εσωτερικών χώρων.

17. Επεξεργασία Εικόνας (Photo Editing)

Μετά το πέρας της φωτογράφισης επιμελούμαστε μεθοδικά τις φωτογραφίες, κάνοντας το κατάλληλο editing για ένα άρτιο τελικό αποτέλεσμα.

Φροντίζουμε πάντα να χρησιμοποιούμε τον κατάλληλο εξοπλισμό στις υπηρεσίες μας.

Ο εξοπλισμός μας αναβαθμίζεται συνεχώς, αλλά εδώ θα αναφέρουμε ενδεικτικά τα εξής:

 

  • Μηχανή: Full Frame Nikon Mirrorless Camera Z6
  • Φακοί Nikon:
  1. Nikon NIKKOR 14-30mm f/4 S

2. Nikon Nikkor Z 24-70mm f/4 S

3. AFS NIKKOR 70-200mm f/2.8G ED VR II

4. Nikon AFS Nikkor 50mm f/1.4G

5. AFS VR MicroNikkor 105mm f/2.8G IFED

  • Drone: Dji Mavic 2 Pro – Χρησιμοποιείται για φωτογραφίσεις εξωτερικών χώρων, πανοραμικά πλάνα όλων των ειδών και για όλες τις φωτογραφίσεις αρχιτεκτονικής, σκαφών, τοπίων κ.λπ.
  • Heavy Duty Tripod: Benro Adventure Tripod with head HD2A – αναγκαίο για αρχιτεκτονική φωτογραφία (σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους), φωτογραφία τοπίου και γενικότερα για όλα τα είδη φωτογραφίας
  • Flash: Nikon Speedlight SB-910
  • Επαγγελματικό Monitor: BENQ – 27’ Photo Editing Monitor, 4K Adobe RGB | SW271 με προφίλ 100% SRGB και Adobe RGB 100% – (Rec 709 -100% For video production). Αναγκαίο για τη σωστή απεικόνιση και την πιστή αναπαραγωγή των χρωμάτων στο στάδιο της επεξεργασίας
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Πολιτική Cookies