Το Mirum Villas αποτελεί μια σειρά εντυπωσιακών βιλών που βρίσκονται στην Ελούντα και που κόβουν πραγματικά την ανάσα. Στο συγκεκριμένο luxury real estate photography που έγινε για λογαριασμό της ρωσικής εταιρείας στην οποία ανήκει το Mirum Villas και η οποία δραστηριοποιείται στο luxury real estate, για ενοικιάσεις και για πωλήσεις ακινήτων, έλαβαν μέρος και ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας για το staging, αλλά και interior designer. Η συμβολή τους ήταν υψίστης σημασίας προκειμένου να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε τους χώρους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Προκλήσεις στο Real Estate Photography Project του Mirum Villas

Και στο συγκεκριμένο real estate photography project υπήρχαν ορισμένες προκλήσεις που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε. Το ζητούμενο ήταν να καταφέρουμε να αποτυπώσουμε τον τρόπο με τον οποίο ενσωματώνονται τα κτήρια στη συγκεκριμένη τοποθεσία. Να αποτυπωθεί σωστά η συγκεκριμένη έκταση. Παράλληλα, έπρεπε να τονισθεί ότι όλες οι βίλες έχουν θέα προς το νησί Σπιναλόγκα. Μια τελευταία πρόκληση που αντιμετωπίσαμε ήταν το ότι έπρεπε να βρούμε τις κατάλληλες ώρες για να εκμεταλλευτούμε πλήρως το φυσικό φως που θα αναδείκνυε κατάλληλα τους ισόγειους χώρους των βιλών.

Μεγάλη έμφαση δόθηκε στην αρχιτεκτονική των κήπων, στους εξωτερικούς χώρους γενικά, αλλά και στα amenities, ενώ έπρεπε να τονισθεί το γεγονός ότι οι βίλες έχουν ιδιωτική παραλία. Γι’ αυτόν ακριβώς το σκοπό κάναμε και μια φωτογράφηση από σκάφος προς τη στεριά.