Στην Οία υπάρχει ένα κατάλυμα κυριολεκτικά συγκλονιστικό. Ήταν πραγματική απόλαυση να φωτογραφίσουμε το Santolia Art Suites.

Σε αυτήν την περίπτωση, το κομμάτι του hotel photography δεν ήταν το μόνο σημαντικό στοιχείο. Είχε μεγάλη σημασία να αναδείξουμε επαρκώς και τις υπηρεσίες. Το ξενοδοχείο προσφέρει υπηρεσίες μασάζ τις οποίες θέλαμε να παρουσιάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Συνεπώς, για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, συνδυάσαμε το hotel photography με το aerial photography.

Φυσικά, και σε αυτήν την περίπτωση υπήρχαν ορισμένες προκλήσεις που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε για να αποδώσουμε πλήρως την πραγματική αίσθηση που έχει ένας επισκέπτης σε αυτό το μοναδικό ξενοδοχείο. Η μεγαλύτερη πρόκληση από όλες ήταν το ότι έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο να δημιουργήσουμε την αίσθηση ότι το ξενοδοχείο δεν απέχει πολύ από τη θάλασσα, παρά το γεγονός ότι στην πραγματικότητα έχει κάποια απόσταση από αυτήν. Επίσης, έπρεπε να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε την αίσθηση ότι οι χώροι είναι μεγάλοι, παρά τα περιορισμένα τετραγωνικά τους, και ότι υπάρχει άπλα στους εξωτερικούς χώρους, παρά τις μικρές αποστάσεις. Μια τελευταία, αλλά όχι λιγότερο σημαντική πρόκληση, ήταν το ότι έπρεπε να τονισθεί η αίσθηση της ιδιωτικότητας, παρά το γεγονός ότι οι εξωτερικοί χώροι ήταν αρκετά ανοιχτοί.

Οι προκλήσεις αυτές απαιτούσαν τεχνική, αλλά τις αντιμετωπίσαμε επιτυχώς.