Φωτογράφιση σκαφών

Η φωτογράφιση σκαφών είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε αν δραστηριοποιείστε στο χώρο του τουρισμού και δη, στο χώρο της ναυτιλίας. Κάθε επιχείρηση, είτε βρίσκεται στη στεριά είτε στη θάλασσα, χρειάζεται καλές, επαγγελματικές φωτογραφίες, προκειμένου να ενισχύσει τις καμπάνιες marketing που διεξάγει.

Οι επαγγελματίες φωτογράφοι γνωρίζουν ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να φωτογραφηθεί ένα σκάφος, τις σωστές οπτικές γωνίες για τη λήψη μιας αντιπροσωπευτικής φωτογραφίας, αλλά και πώς να διαχειριστούν σωστά το φως και όσα στοιχεία θα συμβάλουν θετικά στο τελικό αποτέλεσμα. Καθώς ειδικευόμαστε στον τομέα της φωτογράφισης σκαφών, θέτουμε πάντα τις γνώσεις μας στην υπηρεσία σας, προκειμένου να αναδείξουμε τα σκάφη σας όσο καλύτερα γίνεται.

Τι είναι η φωτογράφιση σκαφών

Η ονομασία του συγκεκριμένου είδους φωτογραφίας τα λέει όλα. Η φωτογράφιση σκαφών είναι η φωτογράφιση πλεούμενων κάθε είδους. Ή μήπως δεν τα έχουμε πει όλα ακόμη; Αρκεί αυτός ο γενικός ορισμός;

Εμείς θα προσθέταμε και το εξής. Όταν χρησιμοποιείτε φωτογραφίες του σκάφους σας, είτε του εξωτερικού είτε του εσωτερικού του χώρου, για να προωθήσετε το ίδιο ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε, ουσιαστικά δεν χρησιμοποιείτε μόνο φωτογραφίες ενός σκάφους. Προβάλλετε ένα συγκεκριμένο lifestyle. Συχνά έναν glam τρόπο ζωής με τον οποίο καλείτε το κοινό-στόχο σας να ταυτιστεί και να τον αποκτήσει. Παρουσιάζετε την ελκυστική εικόνα μιας ολόκληρης εμπειρίας.

Χρειάζεστε τη φωτογράφιση σκαφών;

Πρόκειται για μια πολύ εξειδικευμένη κατηγορία φωτογραφιών. Συνεπώς, είναι απαραίτητη συνήθως για όσους ασχολούνται με τον τουρισμό και πιο ειδικά με τις υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει ένα γιοτ, ένα κρουαζιερόπλοιο κ.τ.λ. Φυσικά, χρειάζεστε τη φωτογράφιση σκαφών και αν επιθυμείτε να πουλήσετε ένα δικό σας σκάφος ή αν έχετε μια επιχείρηση που ασχολείται με τις πωλήσεις σκαφών. Σε κάθε περίπτωση, ο πρωταγωνιστής ή το περιβάλλον της εικόνας είναι το ίδιο το σκάφος.

Η αξία της επαγγελματικής φωτογράφισης σκαφών

Όπως καταλαβαίνετε ήδη από τα παραπάνω, η αξία των επαγγελματικών nautical φωτογραφιών είναι μεγάλη. Και εδώ θα αναφέρουμε μερικούς λόγους που το πιστεύουμε.

  1. Τραβούν την προσοχή

Ομολογουμένως, οι επαγγελματικές φωτογραφίες τραβούν την προσοχή του κοινού, στο οποίο θέλετε να φτάσει το μήνυμά σας, πολύ πιο εύκολα σε αντίθεση με ένα μεγάλο κείμενο, για παράδειγμα. Ειδικά αν χρησιμοποιείτε φωτογραφίες του προσωπικού της επιχείρησής σας και γενικότερα lifestyle φωτογραφίες που αναδεικνύουν την εμπειρία του να βρίσκεται κανείς στο σκάφος σας, το κοινό θα μπορεί να συνδεθεί συναισθηματικά πιο εύκολα μαζί σας. Παράλληλα, οι εντυπωσιακές φωτογραφίες σας βοηθούν να ξεχωρίσετε ανάμεσα στους υπόλοιπους επαγγελματίες.

Για να τραβήξετε αποτελεσματικά την προσοχή του κόσμου και να ξεχωρίσετε, οι αεροφωτογραφίες και τα βίντεο είναι η λύση που προτείνουμε. Και αυτό επειδή προσφέρουν μια ιδιαίτερη, διαφορετική ματιά. Ένα εναέριο βίντεο ενός πλοίου που ταξιδεύει και μια περιήγηση στο εσωτερικό του είναι ένας εντυπωσιακός τρόπος για να το αναδείξετε.

  1. Branding

Η φωτογράφιση σκαφών θα συμβάλει στο branding της επιχείρησής σας. Αν έχετε ήδη καθορίσει ποιο είναι το brand σας, δηλαδή τι πρεσβεύει η επιχείρησή σας, ποια είναι η ιστορία της κ.ο.κ. τότε οι επαγγελματικές φωτογραφίες θα οδηγήσουν στην ενδυνάμωσή του. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε συνεκτικό περιεχόμενο, ώστε να καταστήσετε το brand σας αναγνωρίσιμο. Η υψηλής ποιότητας φωτογραφίες, ειδικά στα social media και στην ιστοσελίδα σας, είναι πολύ σημαντικές, γιατί αντιπροσωπεύουν την εικόνα του brand σας και εμείς θα φροντίσουμε αυτή η εικόνα να είναι αψεγάδιαστη.

  1. Κολακευτική εικόνα

Αν ο στόχος σας είναι να πουλήσετε ένα σκάφος, είναι προφανές πως πρέπει να προβάλετε μια κολακευτική εικόνα για αυτό. Εμείς γνωρίζουμε όλα τα σημεία που είναι σημαντικό να φωτογραφήσουμε, τις γωνίες από τις οποίες είναι καλύτερο να φωτογραφηθούν, τα props που θα ενισχύσουν την εικόνα, πώς θα ήταν καλύτερο να φωτογραφηθούν τα μοντέλα που θα επιλέξουμε (αν αποφασίσετε πως το lifestyle photography είναι η καλύτερη λύση για τους στόχους σας) και έχουμε όλο το απαραίτητο υλικοτεχνικό knowhow για να ανταποκριθούμε στις δικές σας ανάγκες. Φυσικά, μια κολακευτική εικόνα των σκαφών και των υπηρεσιών σας είναι σημαντική και για την προώθησή του στα social media.

  1. Ευέλικτη χρήση

Στα social media μια φωτογραφία μπορεί να χρησιμοποιηθεί με αμέτρητους τρόπους. Σε blog, σε posts, σε stories, σε διαφημίσεις κ.ο.κ. Ωστόσο, μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτό το υλικό και εκτός του διαδικτύου, σε έντυπα μέσα, όπως διαφημιστικά φυλλάδια. Μπορείτε να κάνετε σχεδόν τα πάντα!

Εμπιστευθείτε μας και ας αρχίσουμε σήμερα τη φωτογράφιση που θα κάνει τη διαφορά.

1. Έχω ένα μικρό καΐκι που χρησιμοποιώ για tours. Χρειάζομαι το nautical photography;

Δεν χρειάζεται να έχετε ένα υπερπολυτελές σκάφος για να αξιοποιήσετε το nautical photography. Σε κάθε περίπτωση, χρησιμοποιείτε το σκάφος σας εμπορικά, συνεπώς είναι σημαντικό να προωθήσετε τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να ξεχωρίσετε και το κοινό θα γνωρίζει τι να περιμένει, έχοντας δει τις φωτογραφίες του πλοίου σας (οπότε θα σας εμπιστευθεί κιόλας).

2. Ποιο μέρος του πλοίου είναι πιο σημαντικό να φωτογραφηθεί;

Όλα τα μέρη του πλοίου. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται και από το δικό σας στόχο. Για παράδειγμα, αν πρόκειται για ένα κρουαζιερόπλοιο, είναι σημαντικό οι ταξιδιώτες να έχουν μια εικόνα για το εσωτερικό του· τις σάλες, τα δωμάτια, τις υπηρεσίες (δηλαδή, το εστιατόριο , το σπα,το μπαρ κ.τ.λ.).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Πολιτική Cookies